Лесна и брза инсталација

На Windows 10
оперативен систем

Потребни се само неколку чекори за да го инсталирате програмот. Тука ќе презентираме како тоа да го направите со демо верзијата на програмот.
Чекор 1Подесување и припреми
Пред да го симнете програмот, направете ги следните припреми.
  1. Отворете Control Panel на вашиот компјутер и ќе ви се појави една од следните два прозори :

Во овој случај потребни е да кликнете горе десно View by : Category и да ја одберете опцијата Small icons. Ќе го добиете следниот екран:

Ако го добиете овој екран на почеток или откако сте го поминале претходниот чекор, потребно е да кликнете на опцијата Region и ќе биде потребно да одберете :
1. Format : Macedonian

2. Во Administrative табот -> Change System Locale да одберете Macedonian

Чекор 2Download на програмот
На почетната страна имате линк до бесплатната верзија на програмот. Потребно е да ја симнете и да ја префрлите на згодно место на вашиот компјутер. Можеби е тоа D дискот во некој посебен фолдер или вашиот десктоп. Ако тоа биде D дискот или некој посебен фолдер на C дискот, направете линк на вашиот десктоп.
Вклучете го програмот.
Чекор 3Регистрација
Кога ќе ви побара програмот да се регистрирате, ако е ова вашата демо верзија, напишете demo, ако имате обезбедено ваша апликација, тогаш потребно е да го внесете името кои ви е дадено од нашата компанија.
Чекор 4Најава
Ако ја користите нашата демо верзија, корисничко име и лозинка е demo. Во спротивно користете ги податоците кои ви се дадени за вашата компанија.
Чекор 5Упатство за користење
Нашето упатство за користење може да го добиете ако не побарате на телефон или email.
Со задоволство ќе ви го испратиме.
Очекуваме ваши прашања и предлози !

Ќе ни биде задоволство да ви одговоримеКонактирајте не

Со задоволство ќе одговириме на сите ваши прашања во врска со ова софтверско решение.
Адреса
ГЛОБАЛ НЕТ ДООЕЛ Скопје
ул. Пандил Шишков бр.3/2/9
Скопје, Македонија
Телефон
078 221 696
070 222 358
Email :
info@globalnet.mk
AVANTAGEHeadquarters
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via empowerment.
OUR LOCATIONSWhere to find us?
https://polaris.mk/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
GET IN TOUCHAvantage Social links
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.
AVANTAGEHeadquarters
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via empowerment.
OUR LOCATIONSWhere to find us?
https://polaris.mk/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
GET IN TOUCHAvantage Social links
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.